Ποιοι ειμαστε

Λίγα Λόγια για μας..

Η εταιρία IQ Software παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες και λύσεις κατασκευής ιστοσελίδων, ηλεκτρονικών καταστημάτων, σχεδιασμό λογότυπων, προώθησης ιστοσελίδων σε μηχανές αναζήτησης και social media. Στόχος μας είναι η κατασκευή ιστοσελίδων που ξεχωρίζουν και γεμίζουν με ικανοποίηση τους πελάτες μας. Κάθε επιχείρηση έχει τις δικές της ανάγκες και απαιτήσεις. Εμείς ακούμε προσεχτικά αυτές τις ιδιαίτερες ανάγκες. Αφουγκραζόμαστε τις απαιτήσεις κάθε επιχείρησης ξεχωριστά. Προσεγγίζουμε εξατομικευμένα την κάθε περίπτωση.

Η Φιλοσοφία μας να δημιουργούμε μακροπρόθεσμες συνεργασίες που χαρακτηρίζονται από εμπιστοσύνη και πίστη. Σχεδιάζουμε το project που αναλαμβάνουμε με στόχο την ποιότητα, τη φιλικότητα ιστοσελίδας στον χρήστη και στις μηχανές αναζήτησης & τη δυναμική προβολή, προσφέρουμε στον πελάτη μας ένα καινοτόμο και πετυχημένο προϊόν, που θα φέρει στην επιχείρησή του το κέρδος που χρειάζεται για την κάνει πραγματικά ξεχωριστή!

Απευθυνόμαστε σε μικρές – μεγάλες επιχειρήσεις & ελεύθερους επαγγελματίες που θέλουν να ξεχωρίσουν στην κατασκευή ιστοσελίδας & στο internet!

ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ

Για τις ανάγκες σας,
δημιουργούμε λύσεις

All Sizes Business
Κατασκευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή, φιλοξενία και υποστήριξη ιστοσελίδων. Ανάλογα για τις ανάγκες της επιχείρησής σας.

Awesome Results
Κατασκευή E-shop

Κατασκευή, φιλοξενία και υποστήριξη E-shop. Ολοκληρωμένες λύσεις για την επιχείρηση σας.

Significant ROI
Social media

Δημιουργία και διαχείριση των λογαριασμών social media. Διαφημίσεις Facebook , Google, Instagram

Η ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ

Οι δουλειές μας